top of page

Taktekking

Legge nytt tak? MNA Takservice har lang erfaring og bred kompetanse innen taktekking. Vi har tekket mange typer tak i alle materialer, fra tradisjonelle steintak til moderne metalltak.

Legge nytt tak? MNA Takservice har lang erfaring og bred kompetanse innen taktekking. Vi har tekket mange typer tak i alle materialer, fra tradisjonelle steintak til moderne metalltak. Hos oss får du effektivt og profesjonelt arbeid til en rimelig pris, og vi tilpasser våre tjenester for å imøtekomme dine spesifikke behov.


Taket beskytter resten av hjemmet mot tøffe vær- og vindforhold, og det er derfor viktig at det fungerer som det skal. Et godt tekket tak sikrer at hjemmet er både varmt og energieffektivt, samtidig som det reduserer risikoen for vannlekkasjer og andre skader. Det er derfor avgjørende å investere i god taktekking som oppfyller både funksjonelle krav og byggetekniske forskrifter.


Vi hjelper også med andre typer arbeid som:


  • Piper og luftehatter

  • Skifte vindskier

  • Reparasjon og utskifting av takrenner og nedløp

  • Bytte og montere snøfanger og stigetrinn

  • Riving og bytting av undertak


Hos MNA Takservice kan du få prisestimat på forhånd, og vi jobber ofte med fastpriser slik at det blir en enkel prosess for deg som kunde. Vi setter kundetilfredshet høyt, og står derfor alltid klar til å gi deg gode råd og veiledning. Ta kontakt så hjelper vi deg med å finne den beste løsningen for ditt tak.

bottom of page