top of page

Fasade

Valget av fasade handler ikke bare om estetikk, men også om funksjonalitet og holdbarhet. Vi forstår viktigheten av å kombinere disse elementene, og hjelper deg derfor med å finne en passende fasade som både gir et moderne preg og som varer lenge. En god fasade beskytter boligen mot vær og vind, samtidig som den forbedrer bygningens energieffektivitet og komfort.

Vi bistår med å finne riktige materialer som egner seg best til eksisterende eller ny løsning, og som holder seg i flere tiår. MNA Takservice har et høyt kompetansenivå og lang erfaring med mange ulike fasader, materialer og produkter som blir brukt i bransjen. Enten du ønsker en tradisjonell trefasade eller en moderne metallfasade, har vi kunnskapen og erfaringen til å veilede deg gjennom hele prosessen. Vi samarbeider med alle yrkesgrupper i flere ulike firmaer, som sikrer at du får riktige fagpersoner til de ulike arbeidsoppgavene.


Vurderer du ny fasade eller ønsker å oppgradere den eksisterende? Vi hjelper vi deg med å finne den beste løsningen for din bolig. Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.

bottom of page